Friday, November 5, 2010

Plenty of name

Assalamualaikum adik-adik dan anak-anakbuah,
sihat kan? wa tau korang semua sihat punya kalau nak menyetalker blog aku ahha haha.
ops terlebih sudah. okay. Apa tajuk harini? harini tajuk die 'Plenty of name' . Dalam bahasa malaysia-nya
bermaksud nama yg banyakkkkkk . hmp menarik topik kali ni ye kawan kawan? hahaha. gelak sikit.
Okay. wa nak cerita ni, wa saja buat entri ni sebab wa mempunyai dan juga memiliki banyak nama . Fuhh, sounds cool right? yeah i know ! :B okay wa start cita lah. ehemmmm

Sejak era 1992 , wa dibesarkan dan dimanjakan dengan nama Loloq. see? kecik kecik org kampung
dah bg nama yg agk hot. bukan wag nak, tp ni dah takdir. hahahaha. babib gelik pulak wa .ahdah dah, lepas tu wamulaberjinakk jinak ke sekolah. dan aku mendapat nama yg baru, iannya Lucky kalau tak silap wa lah. wa pun hampir lupa, hahaha lucky. sounds familiar kan? mcm hero dalam sinetron upik abu dan laura haha. aduhai mcm mcm. tp nama tu tak lama sgt kot lekat dgn wa, tp wa tak kisah. wa dah kumpul dua nama. okay lepas tu mcm biasa lah , sahabat handai panggil nama betul wa. loqman ! loqman ! loqman C:

Bermula era baru disini. selpas sahaja tamatkan Sijil Pelajaran Malaysia. aku berkerja di salah satu kedastreet wear . wa syg sgt kedai ni, hahaha. sebab terlalu hebat sgt dan megah kedai wa ni dirompak sebanyak 2 kali . peh peh peh, sakit gaji kene sekat :( hehe, saja selitkan benda tak berfaedah sikit. okay start je aku keje kat sini, budak budak pekan koboi ni panggil aku Loque. sedap jgk nama tu. lepas tu dalam 2 bulan lebih mcmtu klau wa tak silaplah, bos wa si Mistawhy , panggil aku Luke Freak. -.- apa tgok tgok? wa pun tak tau kenapa itu olang aaa panggil wa mcmtu . hahaha. aduhai dah kene gelar Freak. Lepas Luke Freak, diorang panggil aku Lukefy pulak. bapak ah otak diorang ni bagus lah . jadi pemimpin lah try sana hahaha. Lepas tu diorang panggil aku Akim pulak. ini sebab diorang tgok I/C wa. kantoi doh. haha terus kene panggil nama comil ni grrrrrrrrrr -.- dan berita yg sgt terbaru. semalam selepas aku main counter-strike. aku jumpa kawan baru nama die Carla, laki tau. degil budak ni. korang nak tau die pgl aku apa? Omar. ha die pgl aku Omar . apahal Omar? die tgh stim ganja la tu , telinga kebas dah hahaha.

So, banyakkan nama i  ? auwww best best !
aku suka aku sekarang C:
cukuplah ea? hihihihihihihihi bye bye !
Rabbit tu sgt lunatic hahaha.

Luke, ahha ha

1 comment:

  1. akk suke post kau ni adek
    name baru kau "adek" haha

    ReplyDelete